Hungant.ro - Bőr kesztyűk
Romana Magyar English
Telefon:
+40265-260159
+40265-260865


© 2011 - Hungant
Made in Romania

Vizitati acum magazinul de prezentare online de manusi din piele

HUNGANT K.F.T.

Hungant Leather gloves

Marosvásárhelyen a kesztyűkészítés mestersége közel 200 éves múltra tekint vissza.
Már a XIX. század elejétől készítenek itt kesztyűket. A XIX. században a Ranko család épített európai hírű gyárat. A második világháború után az államosított kesztyűgyár a világ egyik meghatározó üzemévé lépett elő. Az 1995-ös privatizációt követően, egy lelkes szakember csapat vezetésével jött létre cégünk a Hungant Kft. Célunk, hogy magas szintű minőségi követelményeket szem előtt tartva megfeleljünk az elődeink hírnevének.

A hagyományos technológiából megtartottuk a legfontosabbat: a kesztyűk kézi szabását.

Tapasztalt szakembereink gondos munkával formálják, alakítják a bőrt, hogy végül kifogástalan minőségű, kényelmes kesztyűt kapjunk. Kesztyűinket főként nappa bőrből illetve bárány irhából készítjük, de az igényeknek megfelelően, szarvas- és kecskebőrt is felhasználunk. A kiváló minőségű bőr a jó kesztyű előfeltétele, ezért olasz, angol, etiópiai, új-zélandi, finn és az egyesült államokbeli gyártóktól vásároljuk alapanyagainkat. Beszállítóink kiválasztásánál nem csak minőségi, hanem környezetvédelmi szempontokat is szem előtt tartunk.
Az 40 főt foglalkoztató üzemünk évente 50 - 60 000 pár kesztyűt készít. Szabad kapacitásunkat bérmunkával kötjük le. Az általunk készített kesztyűk között vannak tradicionális formák, de megtalálhatók a legújabb divatot követő modellek is. Ezeken kívül autós-, biciklis-, motoros-, lovagló- és hatósági kesztyűk színesítik kínálatunkat.

Termékeink jelentős részét exportáljuk, de nagy hangsúlyt fektetünk az belföldi piac kiszolgálására is. Megrendelőink Ausztriából, Németországból, Olaszországból, Finnországból, Dániából, Portugáliából, Svédországból, Magyarországról, Oroszországból járnak vissza a megszokott, kiváló Hungant minőségért.