Romana Magyar English
Telefon:
+40265-260159
+40265-260865


© 2011 - Hungant
Made in Romania

Vizitati acum magazinul de prezentare online de manusi din piele

SC HUNGANT SRL

Hungant Leather gloves

În Tîrgu Mureş confecţionarea mănuşilor de piele are o tradiţie de aproape 200 ani.
Încă de la începutul secolului al XIX-lea se confecţionează aici mănuşi de piele. În secolul al XIX-lea familia Ranko construieşte aici o fabrică de renume europeană. După cel de-al doilea război mondial fabrica de mănuşi de piele naţionalizată devine una dintre cele mai importante întreprinderi pe plan mondial. În urma privatizării fabricii din 1995 o echipă entuziastă de profesionişti înfiinţează societatea comercială HUNGANT S.R.L. Obiectivul nostru principal este continuarea acestei tradiţii prin confecţionarea mănuşilor de piele de înaltă calitate.

Din tehnologia tradiţională am păstrat elementul cel mai important: croirea manuală a mănuşilor.

Specialiştii noştri experimentaţi formează şi modelează pieii cu cea mai mare atenţie şi pricepere pentru ca mănuşile de piele să fie confortabile şi de o calitate superioară. Mănuşile noastre sunt confecţionate în majoritate din piele nappa şi de miel, dar la cererea clienţilor folosim şi piele de cerb sau capră. Condiţia de bază a unei mănuşi de piele confortabile şi durabile este calitatea excepţională a pieii, de aceea achiziţionăm materia primă de la producători din Italia, Anglia, Etiopia, Noua Zeelandă, Finlanda şi Statele Unite. La alegerea furnizorilor sunt luate în considerare atât criteriile calitative cât şi cele ecologice.
Întreprinderea noastră cu 40 de angajaţi confecţionează anual 50-60.000 de perechi de mănuşi de piele. Capacitatea noastră liberă este utilizată pentru muncă salariată. Între modelele noastre de mănuşi se găsesc atât forme tradiţionale, cât şi modele care urmează ultimele tendinţe. Pe lângă mănuşile de modă confecţionăm şi mănuşi de bicicletă, de motocicletă, de condus maşină şi mănuşi de călărit.

Confecţionăm o mare parte a produselor noastre pentru export, dar punem accent şi pe deservirea pieţii interne. Clienţii noştri din Austria, Germania, Italia, Finlanda, Danemarca, Portugalia, Suedia, Ungaria şi Rusia, familiarizaţi cu excepţionala calitate a produselor Hungant, se întorc constant pentru produsele noastre.